RÓLUNK

A Dr. Krajnyák & Partner fő célkitűzésének tartja, hogy ügyfeleit tanácsadással, képviselettel szolgálja, és segítse őket a gazdasági-, pénzügyi- és üzleti jog minden területén Magyarországon és a határainkon túl.

Célunk, hogy hazai és külföldi gazdasági szereplők bizalommal forduljanak hozzánk, és hosszútávú partnerként kezeljenek minket az üzleti életben. Tudjuk, hogy a közepes- és kisvállalkozások is szembesülhetnek olyan kihívásokkal, amelyek professzionális jogi megoldásokat igényelnek.

Szolgáltatásaink nemzetközi színvonala gondoskodik arról, hogy Önnel együtt mindig a legjobb döntést hozzuk meg.

Tevékenységi köreink közül kiemelkedik a szellemi tulajdon jogának védelme, így azon fáradozunk, hogy Ön is megvalósíthassa innovatív elképzeléseit, és szellemi termékei megkapják a számukra leginkább megfelelő iparjogvédelmi oltalmat.

A klasszikus polgári és társasági jogi területekben is otthon vagyunk; cégalapítást követően támogatást tudunk nyújtani az üzletet próbára tevő, jogi kihívások megoldásában. Tevékenységünk kiterjed a teljes körű jogi képviseletre, pénzügyi és befektetési tanácsadásra, nemzetközi és belföldi kereskedelmi ügyekre, jogviták peren kívüli-, illetve bíróság előtti lefolytatására, a krízismenedzsmentre és a mediációra is.

 
A következő szervezetek tagjai vagyunk:

SZAKTERÜLETEINK

ELÉRHETŐSÉG

Irodánk székhelye: 1012 Budapest Logodi u. 5-7.

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: (+36 1) 201-80-42
(+36 1) 501-48-40
(+36 1) 501-48-41
Email:
Tárgy:
Üzenet:
9+13

HÍREINK

Feltöltés alatt